KERST MENU 3 GANGEN
VOORGERECHTEN
-DOMATOSOUPA (TOMATENSOEP)
-TZATZIKI
-SPANAKOTIROPITA (FILODEEG GEVULD MET FETA &SPINAZIE)
-KEFTEDAKIA (GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS )
-DOLMADAKIA (MET RIJS EN VARKENSGEHAKT GEVULDE WIJNBLADEREN )
-MIDIA SAGANAKI (GEBACKENE MOSSELEN IN KNOFLOKSAUS)
-CALAMARI (GEFRITUURDE INKTVISRINGEN )
-CARPACCIO (FLINTERDUN GESNEDEN RUNDERLENDE )
HOOFDGERECHTEN
-OSSENHASS (OP GRILL MET CHAMPIGNON AND PEPERSAUS)
-MIX GRILL (GYROS,BIFTEKI,SOUVLAKI,LAMSKOTOLET,KIP)
-SOUVLAKI SPECIAL (OSSENHAAS,VARKENSHAAS,LAMSHAAS,AN DE SPIES MET PAPRIKA EN UI GERESERVEERD MET FETA SAUS. )
-KABELJAUW (GEBAKKEN MET KNOFLOKSAUS AND GROENTEN, AND SALADE)
-ZALM (OP GRILL MET PASTA)
-DORADO (FILET MET OLIJFOLIE MET VERSE GROENTEN. )
-MOUSSAKA ( MET LAAGJES AUBERGINE, AARDAPPELSCHIIJFJES GEKRUID GEHAKT EN BESCHAMEL SAUS.)
-VEGETARISCH ( GEMISTA ) PAPRIKA GEVULD MET RIJST AND AARDAPELS.)
-KINDER KIP (MET FRIET,APPELMOES EN MAYONAISE.
-KINDER SOUVLAKI ( VLEESSPIES MET FRIET APPELMOES EN MAYONAISSE.)
DESSERT
-GRIEKSE YOGHURT (MET HONING EN WALNOTEN)
-KARIDOPITA (WALNOTENCAKE MET IJS AND SLAGROOM
-BAKLAVA (BLADDERDEEG MET VULLIG VAN WALNOTEN EN HONING, MET IJS AND SLAGROOM.)
-DAME BLANCHE (VANILLEROOM IJS MET CHOCOLADE SAUS AND SLAGROOM.)
-KADAIFI (MET AMANDELEN, HONING IJS AND SLAGROOM.)
-CHOCOLATINA (CHOCOLADE TAART MET CHOCOLADE MOUSSE EN SLAGROOM AND IJS.)
-CHEESE CAKE (MET IJS AND SLAGROOM.)
-LEMON CAKE (MET IJS AND SLAGROOM.)